Vrå-Udstillingen 2020

  
Årets Vrå-udstilling har fokus på byen Vrå som tema. Gorm Spaabæk viser forarbejder til den store udsmykning i et nyt boligbyggeri på Carl Scharnbergs Vej i Vrå. Bidraget består af et udvalg af farvetegninger med  portrætter af mennesker, der bor i eller har boet i Vrå. Et andet værk er en stor blyantstegning som viser det stisystem, der er i Vrå og binder byen sammen.

De farverige portrættegninger blev brugt til 50 glasmalerier, som udsmykker to trappetårne i boligbyggeriet. Den store tegning over stisystemet er forlæg for to udskårne plader i cortenstål, hver på 7,6 x 1,5 meter. 

Se udsmykningen i boligbyggeriet på
Carl Scharnbergs Vej i Vrå.

Kunstnersammenslutningen Vrå-udstillingen viser sin udstilling nr. 78. Vrå- udstillingen er Danmarks næststørste kunstnersammenslutning, og vanen tro udstiller en lang række af landets mest anerkendte kunstnere og arkitekter side om side på en udstilling, der er præget af mange kunstneriske udtryk og et højt fagligt niveau.

Årets Vrå-udstilling har fokus på byen Vrå som tema. Der vil være værker i Kunstbygningen såvel som i det offentlige rum, der på forskellig vis beskæftiger sig med temaet.
 


 


 

 


  


  

 

 

 

 

© Gorm Spaabæk. Alt indhold er ophavsretligt beskyttet.