CSR billedkunst

 

 

 

1.    At offentligt ejet byggeri kun bruges til udstillinger og anden billedkunstnerisk aktivitet, når der honoreres efter tarif.

 

2.    At offentlig støtte kun ydes udstillingssteder, hvor ordnede forhold forefindes, efter aftale med relevant faglig organisation.

 

3.    At udenlandske kunstnere, der udfører billedkunstnerisk arbejde, såsom udstillingsaktivitet, altid honoreres, efter dansk tarif.

 

4.    At der kun støttes kulturelle arrangementer, når der foreligger dokumentation for forsvarlige forhold, efter gældende tarif. Det gælder også halvofficielle strukturer, såsom kommunernes kulturelle samvirker og skolernes kunstforening.   

 

5.    At tarif og almindeligt regelsæt for reproduktion af billedkunst respekteres.

 

6.    At brug og lån af billedkunstneres arbejde i kommunalt regi, såsom pr. arbejde og kontakt med venskabsbyer, altid betales efter tarif.

 

7.    At der renses ud i negativ særbehandling og sikres en ligeværdig behandling i den offentlige sektors forbrug af billedkunst.

 

8.    At folkevalgte politikere, kun lægger navn til og åbner kunstudstillinger, hvor løn og arbejdsforhold, er i orden, for de deltagende kunstnere. 

  

Gorm Spaabæk

Dronninglund, den 18 august 2010

 

 
     

 

© Gorm Spaabæk. Alt indhold er ophavsretligt beskyttet.